LUMI DRINA PRET DHE VDES

Pamje apokaliptike të një prej lumenjve më të bukur në rajon po udhëtojnë nëpër botë. Rreth 14 mijë metër kub mbeturina, pemë, plastikë, frigoriferë dhe të tjera mbeturinat lundrojnë në sipërfaqen e lumit Drina. Mbetjet nga tre vende të ish-Jugosllavisë derdhet në këtë lumë, duke krijuar një ishull mbeturinash pa askënd të gatshëm për të zgjidhur problemin.

Previous articleMËSIMI PËRMENDËSH ËSHTË NJË GJË TË KALUARËS
Next articlePOLITIKA ORGANIZON SULME, QYTETARËT VUAJNË