Home Temat

Temat

Shum e shtuar

A PO E TOLERON SHTETI KRIMIN?

Përdhunimi i një vajze 11-vjeçare në Kosovë ka shtyrë qindra kosovarë të protestojnë kundër dhunimit të vajzave dhe grave. Për sigurinë dhe vetëmbrojtjen e tyre,...