MOTIVI IM ESHTE PADREJTESI

Zgjedhjet e 11-ta parlamentare do të mbahen në Maqedonia e Veriut më 8 maj kur 123 përfaqësues do të zgjidhen sipas përfaqësimit proporcional model. Territori shtetëror është i ndarë në gjashtë zona zgjedhore. Në listat e kandidatëve ka edhe të rinj.

Previous articlePROBLEMET NË TOKË I ZGJIDHEN ME TAKSI NË QIEL
Next articleTË RINJT LARGOHEN DHE SHKERJA MBETET