Home BiH

BiH

Shum e shtuar

RUSIA DHE SERBIA KRYESON INDEKSIN E KRIMINALITETIT

Para se të shpërthente lufta në ish-Jugosllavi, ndërsa politikanët po ndanin kombet që të mund të shkonin në luftë, ishte një grup njerëzish të...