Home Crna Gora

Crna Gora

Shum e shtuar

ATA TALLEN ME NE DHE UNË BËJ SHAKA ME TA

Politika shpesh mund t'i bëjë njerëzit të qeshin. Ndonjëherë në fund të shkallës politike, duke kaluar nga tragjedia në parodi, është komedi. Filip Vesoviç,...