Home Video Letra

Video Letra

Shum e shtuar

RRITET REZISTENCA NDAJ NDRYSHIMEVE TË KUSHTETUTËS NË MAQEDONI

Ndryshimet kushtetuese që parashikojnë përfshirjen të pakicës bullgare në kushtetutën maqedonase, si kusht për hapjen e kapitujve dhe negociatave me BE-në, janë tema kryesore...