JO MË PREMTIME, KEMI ARRITUAR NË FUND

2024 është vit zgjedhor për Maqedoninë e Veriut. shtetas të Maqedonisë do të votojë në pranverë për herë të 11-të në parlament dhe në Hera e 7-të në zgjedhjet presidenciale. Si zakonisht premtimet parazgjedhore janë duke u bërë. Premtohet shumë, por arrihet pak ose asgjë. Vendi po zhytet në korrupsion dhe të rinjtë po largohen në kërkim të një jete më të mirë.

Previous articleHESHTJA PËR KRIMINALISHT INKURATON KRIMINALITETIN
Next articleFËMIJËT E UKRAINASEVE QË GJETËN STREHIM NË KOSOVË FLASIN PËR PERSPEKTIVËN