Home Arkivi videove

Arkivi videove

Shum e shtuar

NGA KATALIZA NË DHUNA

Dhuna ndaj grave është e përsëritur dhe incidentet janë të zakonshme. Sipas indeksit të barazisë gjinore në Ballkan, Mali i Zi është në fund...