OSE JENI SI UNË OSE JENI I DËNUAR

Kisha ka kohë që ka dalë jashtë dhe është depërtuar në të gjitha poret të shoqërisë në Ballkanin Perëndimor. Në Mal të Zi ndërhyn drejtpërdrejt në zgjedhje, në Serbi demonizon çdo gjë që nuk i pëlqen, në Kroaci shumë e konsiderojnë atë fe shtetërore.

Previous articleDHËNIA ËSHTË MARRE
Next articleSHEMBULL NË LETËR, TË DËSHTUAR NË PRAKTIKË