UNË JAM GEJ, KËSHTU ÇFARË?

8 orë punë, 8 orë pushim dhe 8 orë gjumë është si ndryshoi përgjithmonë dita e punës dy shekuj më parë. Edhe pse dita e punës u shkurtua nga 10 ose më shumë orë deri në 8, pjesa më e madhe e ditës ende kalon në mjedisi i punës. Për personat LGBTQI+ është 8 orë në ditë një kohë të gjatë për të fshehur veten e tyre të vërtetë, nëse duhet.

Previous articleNATYRË APO FITIM?
Next articleTË KORRUPTUARIT LUFTOJNË KUNDER KORRUPSIONIT?