KOSOVË: 25 VJET PAQE

25 vjet më parë u nënshkrua Marrëveshja e Kumanovës, e cila i dha fund luftës në Kosovë. Si e shohin këtë marrëveshje kosovarët e lindur në vitin 1999 dhe çfarë dinë për të?

Previous articleMUAJ PAS LIBERALIZIMIT TË VIZAVE, A E KANË BRAKTISUR TË RINJTË?
Next articleDHUNA ËSHTË NJË E PËRDITSHME