A JANË DUKE I BOJKOTUAR KOSOVARËT PRODUKTET NGA SERBIA?

Tregtarë të ndryshëm shqiptarë të Kosovës bojkotojnë produktet serbe pas iniciativës së qytetarëve kosovarë për bojkotimin e tyre. Kjo fushatë ka nisur pas tensioneve të vazhdueshme mes Serbisë dhe Kosovës, si dhe barrikadave, të cilat ngritën tensionet mes dy vendeve.

Previous articleREVOLUCIONI I LLOGUARË
Next articleATA VAZHDOJNË TË RREGULLOJNË, STANDARDI VAZHDON BIE