VAJZAVE NUK UA NDJEN PËR NDARJE

Futbolli i femrave në Kosovë është në fazën fillestare. Liga ekziston për shkak të një granti të OKB-së. Lojtaret janë vetëm 14 deri në 16 vjeç. Për dallim nga politika, këtu serbët dhe shqiptarët luajnë futboll së bashku.