TË LEXOSH DO TË THOTË TË MOS JESH PA FJALË

Me avancimin e telefonave inteligjentë, të cilët janë më shumë dhe më e zakonshme në duart e të gjitha brezave të shoqërisë, librat po harrohen ngadalë, por nuk është aspak e mençur lejo që kjo të ndodhë. Në Split, ka pasur një rikthim në bibliotekat e lëvizshme me sukses të shënuar, dhe ditëlindjen e parë i “Bibliobus” është festuar.

Previous article“PSE VDIQ VAJZA IME?”, PYET ARJANA HAJRA
Next articleAUTORITETET USHQYJEN ME INJORANCA