“SË BASHKU DHE KRENARË”

Qindra qytetarë u bashkuan këtë vit në Paradën e Krenarisë në Prishtinë në mbështetje të komunitetit LGBTQI. Me flamuj, muzikë dhe buzëqeshje, pjesëmarrësit festuan të gjithë së bashku nën moton “Së bashku dhe krenarë”. Parullat “Dashuria është shumë e bukur për t’u fshehur”, “Ju nuk jeni vetëm” dhe të tjerët mbizotëruan në paradën e këtij viti.