DIALOG ME APO PA ZGJIDHJE?

Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë ka filluar përsëri. Askush nuk llogarit sa përpjekje dështuan që Serbia ta njohë ish-provincën e saj. Serbia ende po luan lojërat e saj, Evropa ka kohë të presë.