RRJETET SOCIALE NUK JANE PERGJEGJES, JEMI NE

Aktualisht, ka rreth katër miliardë njerëz përdorues të mediave sociale në mbarë botën. Secili prej nesh shpenzon 144 minuta në ditë në këto platforma. Rekordi mbahet nga qytetarët e Filipineve, të cilët shpenzojnë 3 orë e 54 minuta në social rrjetet në ditë. Ndikimi në shëndetin mendor është katastrofik, dhe individët janë gjithnjë e më të izoluara nga njëri-tjetri.