REALITET APO MUNDËSI MATEMATIKE?

Maqedonia e Veriut është përpjekur të hapë anëtarësimin bisedimet me BE-në prej vitesh. Ka pasur shumë zhgënjime gjatë rrugës. Simpati për BE-në është dobësuar, megjithëse është ende dominuese.

Previous articleNJË VIT AKADEMIK I FTOHTË DHE I URITUR
Next articleTI ME RRAHET, UNË TE RRAH