TI ME RRAHET, UNË TE RRAH

Së fundmi, në një shkollë në Serbi, nxënësit kanë nxjerrë një karrige nga poshtë një mësuesi. Ata e regjistruan rënien e saj dhe e postuan në rrjetet sociale. Në një shkollë tjetër, fëmijët hynë në një përleshje dhe një djalë përfundoi në spital.

Previous articleREALITET APO MUNDËSI MATEMATIKE?
Next articleNË CILËN RRUGË TË SHKOSHË?