NJË VIT AKADEMIK I FTOHTË DHE I URITUR

Viti i ri akademik ka nisur duke sjellë sfida të reja për studentët. Këtë vit qytetarët akademikë nuk do të dridhen vetëm para profesorëve gjatë provimeve, por edhe si kur ata marrin zarfe me faturat e tyre të energjisë elektrike.

Previous articleKU JEMI NË LISTA?
Next articleREALITET APO MUNDËSI MATEMATIKE?