TË RINJT LARGOHEN DHE SHKERJA MBETET

Në pamje të parë, jeta e të rinjve në Bosnje dhe Hercegovinë nuk ndryshojnë shumë nga mënyra se si jetojnë bashkëmoshatarët e tyre në shoqëritë e tjera demokratike. Mendimet, qëndrimet dhe sfidat me të cilat përballen janë mjaft të ngjashme atyre të të rinjve në vende të tjera. Por realiteti, i cili është e ndotur nga frika, pasiguria dhe tensionet, e bën jetën këtu gjithnjë e më pak e dëshirueshme për ta.

Previous articleMOTIVI IM ESHTE PADREJTESI
Next articleKUSH MARSHON NË BALLKAN?