EDU CAMP THYEN PARAGJYKIMET

Organizata gjermane Education Unlimited organizon për herë të parë kampin veror 2022 në Kosovë. Aty marrin pjesë rreth 100 pjesëmarrës nga Gjermania, Franca, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Kosova. Qëllimi është të thyhen paragjykimet tek të rinjtë.