DHËNIA ËSHTË MARRE

Si rezultat i valës më të madhe të emigrantëve në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore, mijëra njerëz kanë lëvizur nëpër vendet e Ballkanit, duke përfshirë Bosnjën dhe Hercegovinën. Ndër ata që kanë ndihmuar mërgimtarë është shoqata Pomozi.ba. Disa nga ata që ishin ndihmoi vendosi të kthejë mirësinë.

Previous articleNJERËZIMI NË VEPRIM
Next articleOSE JENI SI UNË OSE JENI I DËNUAR