BINA KARANTINA

Krizat krijojnë heronj që vijnë nga vendet e tyre herë pas here, duke qëndruar në skenë dhe duke maskuar njerëzit. Marija Ugrica nga Beogradi është njëra prej tyre.

Previous articleIZ KOTORA NA BEČKI CRVENI TEPIH
Next articlePANDEMIA E DETYROJ KONTROLLIN E QEVERISË