BARIKADA TË REJA DHE PROBLEME TË VJETRA NË KOSOVË

Prej 16 ditësh tensionet janë shtuar në veri të Kosovës. Disa rrugë
kryesore dhe tashmë rrugë të tjera në veri të Mitrovicës në Kosovë
janë të barrikaduara me kamionë dhe autobusë. Serbët e Kosovës
po kundërshtojnë politikën aktuale të Prishtinës.

Previous articleSHTETI MUND TË MOS MBYLLË SYRIN POR IA MBYLLË SYTË DHUNËS
Next articleNATYRË APO FITIM?