ATA TALLEN ME NE DHE UNË BËJ SHAKA ME TA

Politika shpesh mund t’i bëjë njerëzit të qeshin. Ndonjëherë në fund të shkallës politike, duke kaluar nga tragjedia në parodi, është komedi. Filip Vesoviç, një satirist i ri malazez, imitues, YouTuber dhe student historie, e dëshmon këtë politikë mund të përdoret si një instrument për të qeshur, dhe e qeshura është një nga pak eliksirët e vërtetë të jetës.