ARRATI, BURG, APO MATROLEZ

Numri i viktimave të agresionit rus në Ukrainë po rritet. OKB-ja pretendon se deri tani janë rreth 6000. Varreza masive po bëhen zbuluar; krimet po dokumentohen. Rreth katër milionë njerëz kanë ikur nga vendi. Duke u mbrojtur, Ukraina po zmbrapset me sukses sulmet e Rusisë.

Previous articleFITIMI PËR DISA OSE JETË PËR TË GJITHË
Next articleATA TALLEN ME NE DHE UNË BËJ SHAKA ME TA