VETËM NJË HAP NË NJË SHËTITJE SHUMË TË GJATË

Kur një vajzë mendon për martesë nuk ka asgjë të çuditshme në të. Akoma është e pazakontë kur bëhet fjalë për njerëzit homoseksualë i cili dëshiron të martohet me të dashurën e tij. Bashkëbiseduesi i “Perspektivës” e kishte imagjinuar atë moment më parë, dhe tani ai ka disa ide sepse, në Malin e Zi, Ligji mbi Partneritetin e të njëjtit seks u miratua kohët e fundit.