FITIMI PËR DISA OSE JETË PËR TË GJITHË

Më 22 Prill, në mbarë botën festohet Dita e Tokës. Jo shumë sfidojnë argumentet e paraqitura nga ekspertët që pretendojnë se njerëzimi po vonohet në ruajtjen e planetit. Megjithatë politik dhe biznes interesat i tejkalojnë të gjitha. Mali i Zi nuk bën përjashtim, pavarësisht se e kishte shpallur veten “shtet ekologjik”.

Previous articleA JANË TË SIGURT TË RINJET NË SHKUP?
Next articleARRATI, BURG, APO MATROLEZ