A JENI TU E PA QA PO DËGJONI?

Punimi i provimit në kursin e Ana Ninkoviqit për Kulturën Pop në Fakultetin e Arteve Dramatike aktualisht është projekti më i famshëm studentor në Serbi. Ajo bëri një përmbledhje këngësh që janë njohur për dekada dhe kanë vënë në dukje një motiv, mbizotërimi i të cilit nuk është bërë zvogëlohet deri në ditët e sotme: romantizimi i poshtërimit dhe
dhunës ndaj grave nga meshkujt.