SI KAM IKË

Ndërsa mediat në botë ndjekin ngjarjet në Ukrainë dhe pasojat vuajtjet e civilëve, fatet njerëzore po vendosen prapa skenave. Për të shpëtuar apo për të qëndruar? Po nënat dhe fëmijët? Cfare te sjelle dhe çfarë të lëmë pas? Ku të shkoni, në cilin kufi?