NJERËZIT HELMOJNË AJRIN DHE HELMOJNË VETEN

Sipas raportit të programit mjedisor të OKB-së nga viti 2019, 99% e popullsisë së botës jetonte në vende ku nuk përmbusheshin nivelet më të rrepta të udhëzimeve të OBSH-së për cilësinë e ajrit. Prishtina këtë vit renditet e para në botë për ajrin e ndotur. A është e vështirë të gjendet një zgjidhje për ndotjen e ajrit?

Previous articleSTUDENTËT HOQËN DORË NGA STUDENTET
Next articleTË ZGJUAR NE DHOME ME MË TË ZGJUARITË