NGACMIMI DHE PËRDHUNIMI PA PASOJA

Të rinjtë kosovarë protestuan dje kundër ngacmimeve seksuale në shkolla. Protesta u shkaktua nga një video regjistrim në rrjetet sociale ku një vajzë 6-vjeçare u ngacmua nga adoleshentët. Dhjetëra qytetarë protestuan para Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për të kërkuar siguri për vajzat në shkolla.