LIBRA TEKSTILE DIXHITALE – JO!

Revolucioni dixhital po ndryshon botën dhe nuk mund të ndalet.
Sidoqoftë, ekziston një iniciativë në Maqedoninë e Veriut që përballet me një rezistencë të fortë.

Previous articleNGA GRI NË DËNIM
Next articleFËMIJËT NË NJË UDHËTIM MIGRANTËSH