FËMIJËT, LUFTËRA DHE DHIMBJE

Nëpërmjet tregimeve personale, objekteve, dëshmive dhe videove që janë pjesë e koleksionit të Muzeut të Fëmijërisë së Luftës, vizitorët në Prishtinë mësuan më shumë për përvojat e rritjes gjatë luftës në Kosovë, Kroaci, Serbi, Ukrainë, Siri, Afganistan dhe Palestinë.

Previous articleSEKSIZMI MOTIVON LUFTËN KUNDËR TIJ
Next articleSERBIA SHKON SËRISH SHËRBIM TË DETYRUAR USHTARAK