DHUNA ËSHTË BËRË NORMALE E RE

Mediat u bënë bujë kur, disa muaj më parë, shumë malazezë shkollat ​​morën kërcënime të rreme për bomba. Në një moment, policia njoftoi se personi që i ka dërguar kërcënimet ishte në të vërtetë i mitur, megjithatë epilogu është ende i panjohur për publikun. Pse i mitur delikuenca ndodh, a jemi mësuar me dhunën dhe ku ndodh gjithnjë e më shumë mungesa e theksuar dhe evidente e frikës nga ndëshkimi dhe sanksionet vijnë nga të miturit?

Previous articleVETËVRASJE SERIALE
Next articleLAJNË LUMIN DHE BOJNË PARA