BRITMA ËSHTË E MADHE, POR ASKUSH NUK E DËGJON

Teatri i Rinisë “Chesta” vazhdon të punojë për futjen e kulturës ndryshimet në komunitetin e saj. Kësaj radhe ata prezantuan shfaqjen e re “QËNDROJ OSE LARJE” në bashkëprodhim me Gornji Vakuf-Uskoplje Qendra për Arsim dhe Kulturë.

Previous articleNXËNËSIT TË SHKOLLËS TË MËSME DHE KOLEGJET KUNDËR SHTETIT
Next articleLIBERALIZOHET REGJIMI I VIZAVE PËR KOSOVËN