SHKATIMI NGA ARSIMI I VJETUAR

Qendra e Beogradit për studime jashtë vendit thotë se rreth 15,000 njerëz në vit largohet nga Serbia për të studiuar jashtë vendit, më së shpeshti në Austri, Gjermani, Itali dhe Francë. Së fundmi, ata kanë shkuar edhe në Angli, ku tashmë mund të marrin lehtësisht lejet e punës për shkak të Brexit. Rreth 150 studentë shkojnë në Rusi çdo vit.

Previous articleHESHTJA NUK NUMËROHET
Next articleNUK DUAM FLAMURËT PO PUNË!