SË PARI GREQIA, PAS BULLGARIA, PASTAJ ….

Në vitin 2017, Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria nënshkruan Marrëveshjen për Marrëdhënie të Mirë Fqinjësisë. Megjithatë, në nëntor 2020, Bullgaria vuri veton ndaj kornizës negociuese të Maqedonisë me Bashkimin Evropian.