POZICIONI JONË ËSHTË I SHKELQYER SEPSE NUK EKZISTON

Sa herë që një shoqëri është e varfër dhe duhet të kursejë, gjëja e parë që vuan në buxhetet e shtetit është kultura. Patronët nuk ekzistojnë më; investohen shumë më tepër para në marrëzi sesa në art.