REALITY TV ËSHTË BËRË REALITET (I JETËS)

Ata rrahin gratë, mbytin njerëzit, shajnë dhe luftojnë. Programet televizive jashtëzakonisht të njohura të njohura si reality show janë bërë më shumë se thjesht shfaqje televizive në Serbi dhe më shumë sesa thjesht argëtim i lirë.

Previous articleA ESHTE RAJONI I SIGURT?
Next articleNJOHNI MUNDËSINË TUAJ KETU DHE KABE ATË!