KOSOVARËT PROTESTOJNË KUNDËR GJUHËS SEKSISTE

Kosovë zgjodhi presidenten e re, znj. Vjosa Osmani. Zgjedhja e saj ishte e mirëpritur nga shumë, por jo nga të gjithë. Ndaj saj është përdorur gjuhë seksiste dhe kjo bëri kosovarët që të protestojnë.