KËRKESAT E GJIMNASTËVE MAQEDONAS JANË PLOTËSUAR

Kjo është koha e provimeve dhe festimeve të diplomimit. Ndërsa studentët e ardhshëm shqetësohen nëse do ta kalojnë provimin e maturës, shoqatat e tyre kanë kritere të ndryshme, dhe prindërit e tyre llogaritin se sa shkollimin e tyre të mëtejshëm do t’u kushtojë atyre. Në Maqedoninë e Veriut, rreth 17,000 studentë do t’i nënshtrohen provimeve të maturës këtë vit.

Previous articleKUTHET E SHKUARJES NË PUNË JASHTË VENDIT
Next articleSTUDENTËT HOQËN DORË NGA STUDENTET