E NJËJTA POR TË NDRYSHME

Në janar, në Beograd, Muzafar ishte subjekt i një sulmi në rrjetet sociale media për shkak të emrit të tij, dhe Lena nuk donte që një emigrant ta dorëzonte ushqim për të … Në prill, dyshja tu dekoruan me svastika. Në maj, Vulin, Ministri i Brendshëm, tha: “Vuçiq është një serb i madh dhe ai duhet të jetë një serb i madh. Vuçiq është president i të gjithë serbëve dhe që mund ta shqetësojë Kurtin e vogël, sepse ai nuk është president e të gjithë Shiptarëve në Kosovë”.