DHUNA NDAJ GRAVE – SA KOHA?

Në javët e fundit në Bosnje dhe Hercegovinë, janë rihapur dukuritë e dhunës dhe femicideve çështja se si të mbrohen më mirë gratë, por edhe si të ndreqim dhe çlirojmë shoqërinë nga dhuna. Opinionet, kërkesat dhe zbulimi i burimeve të problemit të gjithë shkojnë në të njëjtën adresë – institucionet, të cilat kanë nevojë për të gjetur zgjidhje strategjike dhe ligjore më efikase.

Previous articleKORRUPSIONI MARSHET NDËRSA POLITIKANËT VAZHDOJNË TË PREMTOJNË
Next articleDINO MERLIN NË BEOGRAD