ÇFAR JO GAZETARI DËSHIRON SHOAËRIA NGA NE?

Në Malin e Zi të vitit 2020, u raportuan 18 sulme kundër gazetarëve
dhe media mbi biznesin dhe pronat e tyre personale. Këto janë të dhënat nga Administrata e Policisë. Siguria dhe siguria e gazetarëve nuk është më e mirë në gjysmën e parë të vitit 2021, në të cilën disa sulme, kërcënime, kërcënime, dhe fyerjet ishin drejtuar gazetarëve.
Të gjitha këto u regjistruan.