A MUNDËT NJEGOSH TË PAS NI JETË DIGJITALE?

A mund të jetë Njegosh më afer të rinjve nëse degjon dhe lexon në menyre moderne? A mund poezi të jetë më tërheqse nëse është digjitale.”

 

 

Previous articleKUR LIBRI ËSHTË MA SHUMË SE LIBRI
Next articleVËLLAUT, DASHURI IME! II pjesa