Studentët malazezë rezistojnë

Një grup studentësh të Universitetit të Malit të Zi, të pakënaqur me pozitën e tij dhe kolegëve të tij, si edhe gjendja në arsim dhe shoqëri formuar një iniciativë studentore me dëshirën për të kontribuar në përmirësimin dhe gjërat që prekin ata të marrin në duart e tyre. Ata kanë protestuar në afërsi të rektorit për disa ditë, pas së cilës ata u bashkuan me protesta civile. Çdo herë me një performancë të ndryshme.

GJERËSISHT

Barazimi izraelit ndihmon futbollistët e rinj në Maqedoni
Barazimi izraelit ndihmon futbollistët e rinj në Maqedoni

Globalna humanitarna mreža Equalizer širi svoj domet među mladim igračima na sjeveru Makedonije. To je izraelska ideja gdje se ljubav mladih prema nogometu koristi kako bi ih naučili više i stekli pravednije obrazovanje koje financira Equalizer. Više u priči Dejana Azeskog. 

Login