Në Maqedoninë Veriore vijon një rishikim i teksteve shkollore

Përshtatja e përmbajtjes së teksteve shkollore ishte një nga temat e mbuluara nga Marrëveshja e Prespës ndërmjet Maqedonisë Veriore dhe Greqisë. Ekipet janë formuar me anën maqedonase dhe greke për analizën e teksteve të historisë dhe gjeografisë. Më shumë në historinë e Kristina Ozimec.

GJERËSISHT

Barazimi izraelit ndihmon futbollistët e rinj në Maqedoni
Barazimi izraelit ndihmon futbollistët e rinj në Maqedoni

Globalna humanitarna mreža Equalizer širi svoj domet među mladim igračima na sjeveru Makedonije. To je izraelska ideja gdje se ljubav mladih prema nogometu koristi kako bi ih naučili više i stekli pravednije obrazovanje koje financira Equalizer. Više u priči Dejana Azeskog. 

Login